Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

درگیری مرزی بین ایران و طالبان

سخنگو در خصوص درگیری مرزی بین ایران و طالبان گفت: آن‌چه در مرزهای ما رخ داد اتفاقی ناشی از عدم آشنایی مرزبانان هیأت حاکمه سرپرستی طالبان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در 900 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان در برخی نقاط دیوارهایی را داریم برای جلوگیری از ورود قاچاقچیان و اشرار که برخی از این موانع و دیوارها در چند صد متر داخل خاک ایران کشیده شده‌اند. جانب طالبان که مرزبانی را در قسمت افغانستان انجام می‌دادند با نقطه صفر مرزی ناآشنا بودند و بر اساس این سوءتفاهم به برخی اتباع ایران آتش گشودند که متعاقباً نیروهای مرزبانی ما مجبور به پاسخ به جا و فوری شدند و بعد از آن دو طرف در تهران و کابل تلاش کردند این موضوع به نقطه‌ای برای فهم بیشتر بینجامد.

برای پیشگیری در آینده، در بین دو طرف خطوط ارتباطی مستقیمی را گذاشتیم.

درباره آینده افغانستان باید براساس خواست و اراده مردم این کشور چیده شود. قطعا هیچ دولتی که فراگیر نباشد و بازتاب دهنده ترکیب قومیتی و جمعیتی افغانستان نباشد نمی‌تواند آینده افغانستان را برای مسیری روشن و با ثبات تضمین کند و این صدایی است که در اجلاس تهران هم شنیده شد.

چیزی به نام طرح گام به گام یا توافق موقت در وین مطرح نیست

وی در خصوص وجود طرح موسوم به اقدامات گام به گام در مذاکرات وین گفت: ما در وین بر اساس پیش نویس‌هایی برای رفع تحریم‌ها و چگونگی توقف اقداماتی جبرانی ایران را ارائه کردیم و بر اساس آن مذاکره می‌کنیم.

چیزی به نام توافق گام به گام یا طرح های موقت اساساً مطرح نیست.

در وین ما با یک اراده جدی وارد شدیم و تیم اعزام شد تا به یک توافق خوب برسد. توافق خوب را توافقی می‌دیدیم که دو طرف در آن منافع دارند.

رویکرد اروپایی‌ها و آمریکا‌ در‌ پایبندی به تعهداتشان حداقلی است. متون ما بر‌ اساس پیش نویس دورهای قبلی است و نمی‌تواند حداکثری باشد.

گفتگوها آخر این هفته از سرگرفته می‌شود و تاریخ دقیق آن در گفتگوی آقای باقری و مورا قطعی خواهد شد.

ما‌ می‌دانیم که در وین چه می‌خواهیم و خواسته‌های ما همگی در چارچوب برجام است. آنها هیچ ایرادی از خواسته‌ها ما نگرفتند، فقط گفتند باید بررسی شود. چیزی کمتر از برجام نمی پذیریم و چیزی فراتر از برجام را تعهد نمی‌دهیم.

سفرهای دیپلماتیک به ایران

سخنگوی وزارت خارجه درباره سفرهای دیپلماتیک به کشورمان گفت: دبیر شورای امنیت امارات برای دیدار با آقای شمخانی امروز به تهران می‌آیند.

سفر وزیر خارجه سوریه به تهران هم به دعوت آقای امیرعبداللهیان است که امروز ساعت 11 انجام می‌شود.

سفر دبیر شورای امنیت ملی امارات برای دیدار با همتای ایرانی خود است. سیاست ایران سیاست حسن همسایگی است.

وی‌‌درباره اینکه آیا این دو سفر به هم ارتباطی دارد یا نه، گفت: خیر.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی کوهرنگ خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه افغانستان طالبان درگیری مرزی آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی کوهرنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران

«هفته های ایرانی» در بیست و سومین سفر استانی، از استان «کرمانشاه» و دیدنی‌ها و شنیدنی‌های این استان می‌گوید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، شهر «کرمانشاه»  نهمین شهر پر جمعیت ایران و یکی از مهمترین شهرهای غربی ایران است و از لحاظ جغرافیایی رشته کوه زاگرس این سرزمین را از همسایه‌های خود جدا کرده است. 

بخش بزرگی از مردم «کرمانشاه» را اقوام کرد تشکیل می دهند و در کنار آنها اقوام دیگری از ارمنی‌ها، ترک ها، عرب‌ها، لرها و لک‌ها با مهاجرت به این منطقه در این شهر و استان ساکن شده‌اند.

 رایج‌ترین زبان مردم «کرمانشاه» کُردی و بعد از آن زبان فارسی کرمانشاهی  و زبان لکی ست. 

یکی از جذابیت‌های بارز «کرمانشاه»  تنوع غذایی و خوشمزه‌های آن است.

برخی از جاذبه‌های گردشگری استان «کرمانشاه» عبارتند از: «طاقبستان، غار آبی قوری قلعه، گوردخمه دکان داوود، تالاب هشیلان، گوردخمه اسحاق وند، سراب نیلوفر و طاق گرا و...» 

در ادامه طرح هفته‌های فرهنگی رادیو ایران، این هفته از 8 تا 14 اردیبهشت یک هفته روی موج رادیو ایران مسافر استان «کرمانشاه» باشید و با مفاخر فرهنگی، جاذبه های دیدنی و فرهنگ و رسوم و موسیقی ها و غذاهای محلی این استان بیشتر آشنا شوید.

برنامه‌های مختلف رادیو ایران مثل «سلام صبح بخیر، نمودار، پلاک هشت باغ هنر، ایرانشهر و ورزش ایران و زیر آسمان ایران و ...» در بخش‌های مختلف از استان «کرمانشاه» خواهند گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • یکی از ثمرات طوفان‌الاقصی بیداری وجدان‌های دانشجویان است
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • برداشت گل گاو زبان در گیلان
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • تحلیلگر اسرائیلی:زمان آن رسیده تا این جنگ متوقف شود/ دیوان کیفری در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو/ یدیعوت آحارانوت: این نتانیاهو است که توافق مبادله اسرا را به تاخیر می‌اندازد+ عکس و فیلم